Program


23/24 Zenthe Nyár: Anconai szerelmesek
5

23/24 Zenthe Nyár: Anconai szerelmesek

Igazi olasz limonádé a Zenthe Nyár színpadán!

Aktuális előadások



Felhőtlen szórakozás némi cinkos összekacsintással, egy csipet erotikával és bőséges humorral nyakon locsolt nosztalgiával, azaz a legjobb kulturális koktél egy fárasztó nap utáni felüdüléshez!

Egy Adria parti olasz kisvárosban éli az idősödő amorózók életét főszereplőnk: Don Tomao szeretteivel. Ide érkezik a nézők alkalmi turistacsoportja, hogy megismerje Giovannit, a környék legpocsékabb kávéját főző cukrászát, Agnesét a panziótulajdonost, Luciát a dadogós lányt és a velünk egyidőben érkező Viktóriát. Találkozunk egy szerelmi bánatát élő gyakorló alkoholistával, egy vándormuzsikussal, aki nem bírja a közönséget és egy szerzetesnek öltöző fiatal lánnyal is. Don Tomao pedig gondoskodik arról, hogy az elmaradhatatlan happy end előtt még bőven legyen min kacagnunk.

Az Anconai szerelmesek az olasz vásári komédiák legjobb hagyományait ötvözi sok-sok humorral és a hetvenes évek legismertebb olasz slágereivel.

Zenés komédia.

Rendező: Szilágyi Annamária

Veres1Színház előadása.

Ajánló


"Könnyű neked, Szarvas Józsi…" címmel közösen írt könyvet Szarvas József és Bérczes László. A 2018 nyarán megjelent életregény nyomán készítették…

A Zenthe Ferenc Színház és az Andi színjátszósai Társulat bemutatja a Valahol Európában című musicalt!

A Zenthe Ferenc Színház és az Andi színjátszósai Társulat bemutatja a Valahol Európában című musicalt!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!