Program


Az Ördög - PB

Az Ördög - PB

Az ördög fordulatokban gazdag, éles humorú vígjáték, amely bravúros érzékenységgel világítja át a férfi-nő viszony legrejtettebb mélységeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 6. vasárnap, 21:00

Molnár Ferenc örökérvényű Mefisztó-története, Az ördög fordulatokban gazdag, éles humorú vígjáték, amely bravúros érzékenységgel világítja át a férfi-nő viszony legrejtettebb mélységeit.János, a tehetséges festő izgatottan várja legjobb barátja feleségét, Jolánt, hogy megfesse a portréját. A találkozás kínos, mindketten próbálnak felülkerekedni egymás iránt táplált, elfojtott szerelmükön. Jolán már éppen készülne modellt ülni, amikor váratlanul megjelenik egy elegáns és sötét tekintetű alak, az Ördög. „Sehonnan se jöttem és sehova se megyek. Itt vagyok.” – mondja, és itt is marad, amíg ravasz tervét véghez nem viszi. Nem nyugszik, míg fel nem fedi a leplezett vágyakat, s a két szerelmest alaposan meg nem kísérti.

 

Szereplők:Az Ördög - Ágoston PéterJolán - Bozó Andrea (Jászai Mari- és Vastaps díjas)János - Szabó P. Szilveszter (Jászai Mari-díjas)László - Máté Krisztián (Zenthe- és Vastaps-díjas)Elza -Hege Veronika (egyetemi hallgató)Selyem Cinka - Házi AnitaAndrás - Erdélyi Gábor (T.Pataki emlékgyűrűs és Zenthe-díjas)pincér - Kántor ZoltánVendégek - Szelei Krisztina, Juhász Krisztiánrendező - Bakos-Kiss Gábordramaturg - Deés Enikőrendezőasszisztens - Kántor Zoltándíszlet-, jelmeztervező - Ondraschek Péterügyelő - Verebélyi Zsoltsúgó - Gyetvai Viktóriaöltöztető - Kormos Krisztinakellékes - Fajd Géza 

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!